Guanyador concurs

14/11/2016

Guanyador concurs

 

El col·legi Abad Sola guanya el concurs de cartells patrocinat per l’Ajuntament de Gandia del dia internacional contra la violència de gènere.

Continua al calendari un dia tràgic que recorda que la violència de gènere és encara una realitat, present als noticiaris, a la secció de succesos dels diaris, revistes, a les conversacions de cafeteria...això quan no es viu en primera persona. Aleshores, gran part de les víctimes, envoltades pel terror, acallen la seua veu. Guarden un silenci, un dolor sense paraules, una frustració insostenible...

Davant de tantes i tan tràgiques notícies que parlen de persones en concret, amb nom i cognoms, de vegades més a prop del que imaginem, el col·legi Abatd Sola aporta una conscienciació del seu alumnat, entenent que la educació és l’únic recurs pot donar resposta, a llarg termini, per fer desaparèixer el maleït dia. Així, s’intenta donar veu a aquelles persones que l’han perduda. Els cartells són un crit a la consciència de les que creuen estar soles i aquelles persones que poden fer alguna cosa.

És per això encara més important el reconeixement dels alumnes participants, de tots ells, i de la mateixa manera, aquells que amb esforç i demostrant una enorme sensibilitat i empatia cap a les dones maltractades, han guanyat i han segut finalistes del concurs de cartells. Els seus noms són Álvaro Soler, Lucía Rodríguez i Josep Pla.

Felicitacions als guanyadors

 

MÁS ACTIVIDADES

Copyright © 2014 Colegio ABAD SOLA